Wie is Jo Vandenbossche 2017-04-03T12:17:09+00:00

Wie is Jo Vandenbossche?

Als juriste van opleiding, ben ik gepassioneerd door alles wat met people te maken heeft. Hoe kan ik ervoor zorgen dat al je medewerkers zich goed voelen in hun vel zodat dit ook een directe meerwaarde heeft voor jou als werkgever, maar ook voor je klanten.

Na jarenlange ervaring in sociale wetgeving, peoplemanagement, procesoptimalisatie en projectmanagement, kan ik je ondersteunen met mijn expertise.

Trends en nieuwe tendenzen volg ik op de voet, steeds met de reflectie hoe ik deze kan aanwenden om uw bedrijfsresultaat en uw personeelstevredenheid te verbeteren. Wens je te weten wat ik recentelijk las of welke infosessie ik volgde, neem dan een kijkje op LinkedIn.

Jo Vandenbossche
Jo Vandenbossche

PRAGMATISCH

Ik bied je no-nonsense en pragmatische antwoorden op je vragen.

Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing.

RESULTAATGERICHT

Resultaat, daar sta ik voor.

Direct toepasbaar, meetbaar en blijvend.

CREATIEF

Op een creatieve manier eens een sprong “out of the box” maken.

Zo zorg ik ervoor dat ik uw medewerkers meekrijg om samen de juiste richting te nemen.

KLANTGEORIENTEERD

We groeien door de klant.

Hij verwacht van jou en van je medewerkers een gepast antwoord.

Ik help je ervoor te zorgen dat je medewerkers klant georiënteerd denken.

Contaceer Jo